— AFGELAST — Lobos Feest! 2020 Streetfood festival

Wegens de Corona dreiging kan dit evenement niet doorgaan. Volgend jaar zorgen we terug voor een gezellige paas sfeer in de Bosbar! Bedankt voor uw begrip.

Schrijf je snel in voor het streetfood festival op zaterdag 23 mei 2020 met live optredens en DJ, want de plaatsen zijn beperkt!

‘Een streetfood festival?’ horen we u vragen. Inderdaad: een aantal eet- en drankstandjes waar u tussen 18u00 en 20u30 met een op voorhand gekochte kaart (€25 pp) kan langs gaan om uw gerecht op te halen.  Zo kies je zelf wat je wanneer eet, en hoef je nooit ergens te lang aan te schuiven. We zorgen voor een gevarieerde wereldkeuken, en wees maar gerust dat u niet met honger de nacht in zal moeten!

Het spijt ons, maar de online inschrijvingen zijn gesloten. Er zijn nog enkele kaarten te bemachtigen via christophe@vzwlobos.be of 0474 98 03 41.

Er zijn beperkte kaarten te koop, dus snel inschrijven is aangewezen!

De inschrijvingen worden afgesloten op vrijdag 15/05 en de betalingen moeten binnen zijn op maandag 18/05 om zeker te kunnen deelnemen!

Kaarten kosten € 25 per persoon, en zijn verkrijgbaar bij het bestuur, op info@vzwlobos.be of via onderstaand contactformulier. Uw kaart zal klaarliggen aan de kassa zodra u het correcte bedrag heeft overgeschreven.

 

— NIEUW: VROEGBOEK KORTING —
Wie zijn kaarten besteld EN BETAALD voor 21 maart krijgt 
deze aan €23 per persoon!

Het spijt ons, maar de online inschrijvingen zijn gesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *