Lobos Feest! 2019 Streetfood festival

Schrijf je snel in voor ons jaarlijks streetfood festival op zaterdag 1 juni 2019 met live optredens en DJ, want de plaatsen zijn beperkt!

De eerste 50 betalingen krijgen bovendien een gratis Tropical cocktail op zaterdag! Waar wacht u nog op?

‘Een streetfood festival?’ horen we u vragen. Inderdaad: een aantal eet- en drankstandjes waar u tussen 18u00 en 20u30 met een op voorhand gekochte kaart (€25 pp) kan langs gaan om uw gerecht op te halen.  Zo kies je zelf wat je wanneer eet, en hoef je nooit ergens te lang aan te schuiven. We zorgen voor een gevarieerde wereldkeuken, en wees maar gerust dat u niet met honger de nacht in zal moeten!

Het spijt ons, maar de online inschrijvingen zijn gesloten. Er zijn nog enkele kaarten te bemachtigen via christophe@vzwlobos.be of 0474 98 03 41.

Het spijt ons, maar de online inschrijvingen zijn gesloten.

Er zijn beperkte kaarten te koop, dus snel inschrijven is aangewezen!

De inschrijvingen worden afgesloten op vrijdag 24/05 en de betalingen moeten binnen zijn op maandag 27/05 om zeker te kunnen deelnemen!

[contact-form-7 id=”1249″ title=”Inschrijvingen Streetfood Festival op Lobos Feest!”]

Kaarten kosten € 25 per persoon, en zijn verkrijgbaar bij het bestuur, op info@vzwlobos.be of via onderstaand contactformulier. Uw kaart zal klaarliggen aan de kassa zodra u het correcte bedrag heeft overgeschreven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *