Paasontbijt 2023

Op zondag 9 april tussen 9u en 11u toveren we onze Bosbar terug om tot een gezellige ontbijtbar met een heerlijk uitgebreid buffet! Stevig ontbijten is de boodschap want aansluitend is er de paaseierenraap en eierworp!

Wat mag je op je bord verwachten? Verse pistolets en koffiekoeken, vers brood & toastbrood, kaas, hesp, zalm, spek en eieren, yoghurt, fruit, ontbijtgranen,…  Uiteraard ook een glaasje cava, fruitsap en thee of koffie.

Inschrijven kan hieronder en is geldig na overschrijving van € 20 /per volwassenen en € 10 / kind (-12j) op ons rekeningnummer BE34 7512 0688 6690.

Paaseierenraap

We starten met de paaseierenraap om 11u00. Ons terrein delen we op in leeftijdszones om iedereen de kans te geven eitjes te rapen. Breng gerust zelf een mandje of zakje mee!

Op tijd aanwezig zijn om teleurstelling te vermijden!

Spring ei

Eierworp

Als iedereen uitgeraapt is (rond 12u) kan wie wil kan zich ook ter plaatse inschrijven voor onze eierworp. Hierbij gaat een duo telkens een stap verder uiteen en gooit het ei van de een naar de andere. Wie het ei breekt valt af! De winnaar krijgt een mooie, zoete prijs! Trek je stoute schoenen (en je overal) aan en kom meedoen!

Uiteraard is onze bar nadien open voor de aperitief…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *