Mondmaskers voor iedereen

We verkopen comfortabele katoenen mondmaskers aan €5/stuk. Per aankoop gaat er één mondmasker naar ’t Fazantenhof voor het goede doel! Wil je er zelf ook eentje? Surf snel naar vzwlobos.locos.be 

Onze herbruikbare katoenen mondmaskers zijn handgemaakt, en bestaan in 3 verschillende versies met zowel rekkers als linten en in tal van kleuren! 

Versie 1: masker recht

Comfortabel katoenen mondmasker in rechte vorm, volgens het patroon van #maakjemondmasker. Opening voor vervangbare filter is voorzien. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en met stevige katoenen linten of rekkers. Wasbaar tot 60°.

Verkrijgbaar in:


Versie 2: masker met neusbeugel

Comfortabel katoenen mondmasker met stoffen neusbeugel, volgens het patroon van het UZ Antwerpen. Zonder opening voor vervangbare filter. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en met stevige katoenen linten of rekkers. Wasbaar tot 60°. 

Verkrijgbaar in:


Versie 3: masker voor kinderen

Comfortabel katoenen mondmasker voor kinderen in rechte vorm, volgens het patroon van #maakjemondmasker. Opening voor vervangbare filter is voorzien. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en met stevige katoenen linten of rekkers. Wasbaar tot 60°. 

Verkrijgbaar in:


Per aangekocht masker wordt een zelfde masker gedoneerd aan ’t Fazantenhof voor het OCMW Lochristi. Samen maken we herbruikbare mondmaskers voor iedereen! 

Wil je zelf ook maskers maken voor het goede doel? Op www.maakjemondmasker.be vind je alle nodige info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *