Lochristi renoveert!

Ga je binnenkort renoveren? Doe het dan met advies! De gemeente Lochristi, het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen van de Provincie Oost-Vlaanderen en de Gezinsbond starten een gratis begeleidingstraject voor alle gezinnen in Lochristi, die aan renoveren denken. 

In de Bosbar organiseren we een infoavond ‘Beter Renoveren’ op dinsdag 27 maart. Aan de hand van een concrete renovatie krijg je tips over hoe je jouw renovatie het best aanpakt. Bovendien worden nog eens alle premies en tegemoetkomingen helder aan u voorgesteld. 

Onze sponsor solarconstructs.be zal ook aanwezig zijn om meer info te geven over zonnepanelen en de groepsaankoop zonnepanelen die we organiseren. Intekenen voor deze groepsaankoop kan volledig vrijblijvend vanaf de infoavond.
Ook Veneco is van de partij met info over groene leningen voor energiezuinige renovaties zoals dakisolatie, hoogrendementsglas, zonnepanelen,… De lening heeft een zeer lage rentevoet van 2 %!

Meer weten over renoveren? Kom naar de infoavond:

Dinsdag 27 maart 2018 (19u30)
Wijklokaal Lobos, Boskapellaan 79A, Lochristi
Deelnemen is gratis!

Inschrijven

 

Hoe werkt ‘Lochristi Renoveert!’?

» Start!
Een onafhankelijk adviseur van het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen van de Provincie Oost-Vlaanderen geeft je gratis advies aan huis. Je ontvangt een logisch en doordacht stappenplan voor jouw renovatie.

 » Stap 2:
De energieconsulent van de Gezinsbond helpt je bij het opvragen van offertes en de keuze voor de meest geschikte aannemers en leveranciers.

» Stap 3:
De energieconsulent helpt je bij de aanvraag van premies of goedkope leningen en biedt gedurende de werken antwoord op al jouw vragen.

 » Einde van de werken! Je woont nu in een comfortabele, energiezuinige en duurzame woning!

 

 

Doe je mee?

Vul snel onderstaand formulier in of bel naar 09/326 88 04. De adviseur neemt dan spoedig met jou contact.  Inschrijven kan tot en met 15 april a.s.

[contact-form-7 id=”1546″ title=”renoveren”]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *