Zaterdag 27 Mei 2017

Streetfood festival

Vanaf 19u30 start in de tent op het veld in de Boskapellaan 79a een heus Streetfood Festival.

Wat mag je hier verwachten? Een 10-tal eet-en drank standjes waar u met een op voorhand gekochte kaart kan langs gaan om uw gerecht op te halen. Zo kies je zelf wat je wanneer eet, en hoef je nooit ergens te lang aan te schuiven. We zorgen voor een gevarieerde wereldkeuken, en wees maar gerust dat u niet met honger de nacht in zal moeten, maar wees er snel bij want de kaarten zijn beperkt!

Tickets enkel in VVK – € 25.

Koop tickets

 

LOBOS Feest! met GRATIS INKOM

Na deze culinaire topper is het tijd (rond 21u00)  om de benen wat los te gooien! Wie kan ons daar beter bij helpen dan Partie-Party, de feestband met en rond Kurt Burgelman van Biezebaaze?

 

Kurt, Guy en Bart zijn de kern van de Gentse Stroprockgroep BiezeBaaze, maar al tien jaar lang zijn ze samen ook Partie Party. Die groep brengt pure ambiance. Ze hebben covers van de allerleukste feestnummers in 7 talen. Waar Partie Party optreedt, is het feest.

www.partieparty.be

 

Zij worden gevolgd door een DJ set van DJ Jim van Afterwork Chess Cafe Gent,  met daarna onze eigen locale Dimitri Vegas & Like Mike: de Blom Brothers!

The Blombrothers draaien ondertussen bijna 20 jaar. Wat begon met een hobby op een zolderkamer is uitgegroeid tot een passie voor muziek. De ene houdt van old skool, de andere houdt van innovatie.

Achter de discobar vullen ze elkaar aan, op zoek naar de perfecte mix, de ideale vibe en vooral een volle dansvloer!

 

 

Bekijk hieronder een filmpje van hun set op LOLAND:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *