Lobos Live! Lokale Helden

Op vrijdag 27 april zetten we de deuren van ons wijklokaal open voor enkel lokale (muziek)helden! In samenwerking met Poppunt vieren we dé hoogdag van de muziek samen met gans Vlaanderen!

Inkom: € 10

Wie kan je in het wijklokaal aan het werk zien?

20u00: DNA

Facebook pagina

Rock&Folk met DNA!  Zaffelaars talent Anke Wulteputte en Dirk De Clercq vormen samen DNA. Rock ’n Folk staat op het programma en wie het duo al aan het werk zag, weet dat ze steeds een verrassende songkeuze maken.

21u30- 6Tmatic

 

www.shambiance.net

6TMatic bestaat uit zéér ervaren muzikanten die elk hun sporen reeds ruimschoots verdiend hebben in andere bekende bands in de Gentse regio. De band brengt u terug in de sfeer van de 50’s en 60’s met een live optreden waar instrumentale pareltjes en vocale hoogstandjes elkaar afwisselen.

Uit de eigen favoriete genres van de bandleden van 6TMatic is er een kenmerkende sound gegroeid, gebaseerd op de hits van Elvis Presley, Cliff Richard, Fats Domino, … zonder natuurlijk The Beatles te vergeten.

Voor écht luister- en dansgenot én een geslaagd evenement: 6TMatic.

23u00 – Tram 3

tram3.be of www.facebook.com/tram3covers

Om de haverklap wordt er boven Vlaanderen een nieuwe muziekgroep gedropt. Ze worden de nieuwe Clouseau of, oh ijdelheid een reïncarnatie van de Beatles genoemd. Verwacht dus geen torenhoge ambities ten huize van Tram 3. Hier huist nog ongecompliceerd muziekplezier.

En dat komt duidelijk tot uiting tijdens de diverse optredens die de groep afwerkt.

Ambiance troef; dat is het credo van Johan Gorgon (gitaar), Johan Maekelberg (gitaar), Jef Pringiers (keyboards), Francis Peckstadt (drums), Jos De Lannoy (basgitaar) en Philip De Smedt (zang) verenigd onder de vlag van Tram3,  vertolkers van o.a. “Honky Tonk Woman”, “Twee Meisjes” en “Born to be Wild”.

In samenwerking met

 

PopPunt

Studio Brussel

De Morgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *