UPDATE 26/07 – Covid-19 maatregelen

Wegens COVID-19, zal de Bosbar voorlopig enkel op zondag voormiddag open zijn. Alle activiteiten (BBQ, Rommelplein, petanquetornooi,…) zijn afgelast tot eind oktober. 

UPDATE 26 juli 2020

De Bosbar zal vanaf vandaag enkel nog openen op zondag, niet meer op vrijdag. We zijn open van 10u00 tot 13u00, met strikte in achtneming van de door onze overheid opgelegde voorwaarden. Ook alle interne en externe activiteiten zijn bij deze opgeschort. Deze regeling is voorlopig vastgelegd tot 31 oktober 2020.
 
De overeengekomen voorwaarden kan u duidelijk opgelijst terugvinden in de PDF Voorwaarden opening Bosbar – juli 2020, en ook onze Bosbar is van duidelijke signalisatie voorzien. Gelieve deze voorwaarden strikt na te leven, ter bescherming van uzelf en uw medemensen. Wie deze regels niet naleeft, kan de toegang tot de Bosbar en/of activiteit(en) ontzegd worden.
 
Bijkomend is het verplicht een mondmasker te dragen bij het betreden van de Bosbar, en bij het bewegen in de Bosbar (bv. van uw tafel naar het toilet). Enkel aan uw tafel waar u een drankje kan nuttigen, mag je het mondmasker afzetten. Mensen die bedienen of achter de toog staan moeten ALTIJD een mondmasker dragen. Deze zijn voorzien in de kassa.
 
Indien we merken dat deze afspraken niet nageleefd worden, zullen we genoodzaakt zijn de Bosbar te sluiten voor onbeperkte duur.
 
Met vriendelijke groeten,
 
Uw bestuur
 

 
Communicatie 7 juni 2020
 
Het bestuur van Vzw Lobos heeft samengezeten, en is in bespreking met enkele van onze clubs overeengekomen dat de Bosbar terug kan open gaan voor de buitenactiviteiten zoals petanque, en de bar ook op vrijdagavond en zondagochtend open zal zijn onder strikte voorwaarden. Momenteel kijken wij nog met onze barmensen of zij dit zien zitten, anders gaan we op zoek naar vervanging voor deze dagen. Kaart- en bordspelen zoals schaken zijn alsnog verboden.
 
De overeengekomen voorwaarden kan u duidelijk opgelijst terugvinden in de PDF Voorwaarden opening Bosbar – juni 2020, en ook onze Bosbar is van duidelijke signalisatie voorzien. Gelieve deze voorwaarden strikt na te leven, ter bescherming van uzelf en uw medemensen. Wie deze regels niet naleeft, kan de toegang tot de Bosbar en/of activiteit(en) ontzegd worden.
 
Laten we terug genieten van onze unieke locatie en van elkaar, maar op een verantwoordelijke en respectvolle manier!
 
Met vriendelijke groeten,
 
Uw bestuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *