Verslag fietstocht 2015

Zondag 30 augustus was het dan eindelijk zover. 34 dappere pedalentrappers stonden klaar om er in te vliegen, ondanks de hitte, ca. 30° C die dag, maar toch iedereen vastberaden om er van te genieten.

Eerst een beetje rechte stukken op de baan naar Hijfte toe, kwestie van wat souplesse in de benen te krijgen, en dan Puyenbroeck in om de schaduw van de bomen op te zoeken. Dat deed echt wel deugd! Vandaag toch.

De dorstigen onder de renners, allemaal dus, mochten beginnen aftellen want de eerste stopplaats was al vlug in bereik. Zalig met een drankje of een ijsje in het zonnetje op het terras van de sporthal. Echt genieten was het, voor iedereen.

Vervolg van de route langs heerlijke kronkel paadjes om zo in de richting van Zaffelare te rijden. Daar was de tweede stop voorzien in Café ’t Center
maar moesten we zelf wel nog een handje helpen om het buitenterras mee te helpen opzetten. De bazin was ons blijkbaar een “beetje” vergeten. De pintjes echter
hebben er ons niet minder om gesmaakt, ver van.

Weer genieten van de stralende zon en het prettige gezelschap. Het heeft toch ieder jaar wel weer iets om zo eens samen met de fiets op pad te gaan, vind ik.
Vandaar aan rustig tempo terug naar Lobos en jammer genoeg zat de fietstocht er weer op voor dit jaar.

Niet getreurd, volgend jaar staan we er weer, met nog meer goesting. Hopelijk ook met hetzelfde zonnetje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *